Nota de informare privind protectia datelor personale pe website-ul Societatii

Societatea SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.vintagebooth.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea informarii sau efectuarii de alte operatiuni.

in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.vintagebooth.ro.

in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D sau ale firmelor partenere;

SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Societatii SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D si ale site-ului www.vintagebooth.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC VIL PROJECT BUSINESS SRL-D

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie”) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci cand accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face Site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru. Acestea se refera la preferintele dvs. in materie de confidentialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea utilizam cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit sa intelegem cum utilizeaza oamenii Site-ul si pentru a ne ajuta sa imbunatatim structura si continutul lui, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Cum pot sa controlez sau sa sterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat in momentul cand sunt trimise cookie-uri catre calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil (smartphone, tableta).

In cazul in care anulati cookie-urile pe care le utilizam, nu veti mai primi informatii personalizate atunci cand vizitati site-ul www.vintagebooth.ro

Daca utilizati mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui sa va asigurati ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel incat sa corespunda preferintelor dumneavoastra de cookie.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Pachetul 3 ore

- Fotografii nelimitate
- Banda magnetica
- Recuzita diversificata
- Decor la alegere din colectia noastra
- Grafica/template fotografie personalizat
- Asistenta pe tot parcursul inchirierii
- Transfer online cu toate fotografiile realizate
- Fotografii 5x15cm sau 10x15cm
- Livrare gratuita în Bucuresti și Ilfov
- Livrare contra cost în alte orase

Pret photobooth – 200 euro
Pret mirrorbooth – 300 euro

VREAU SA REZERV

Pachetul 4 ore

- Fotografii nelimitate
- Banda magnetica
- Recuzita diversificata
- Decor la alegere din colectia noastra
- Grafica/template fotografie personalizat
- Asistenta pe tot parcursul închirierii
- Transfer online cu toate fotografiile realizate
- Fotografii 5x15cm sau 10x15cm
- Livrare gratuita în Bucuresti și Ilfov
- Livrare contra cost în alte orase

Pret photobooth – 250 euro
Pret mirrorbooth – 350 euro

VREAU SA REZERV

Pachetul 5 ore

- Fotografii nelimitate
- Banda magnetica
- Recuzita diversificata
- Decor la alegere din colectia noastra
- Grafica/template fotografie personalizat
- Asistenta pe tot parcursul inchirierii
- Transfer online cu toate fotografiile realizate
- Fotografii 5x15cm sau 10x15cm
- Posibilitate inlocuire fundal cu green screen
- Livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov
- Livrare contra cost în alte orase

Pret photobooth – 300 euro
Pret mirrorbooth – 400 euro

VREAU SA REZERV

Pachetul Full-time

- Fotografii nelimitate
- Banda magnetica
- Recuzita diversificata
- Decor la alegere din colectia noastra
- Grafica/template fotografie personalizat
- Asistenta pe tot parcursul inchirierii
- Transfer online cu toate fotografiile realizate
- Fotografii 5x15cm sau 10x15cm
- Posibilitate inlocuire fundal cu green screen
- Stick USB cu toate fotografiile (simple si cu template)
- Livrare gratuita în Bucuresti și Ilfov
-Livrare contra cost in alte orase

Pret photobooth – 350 euro
Pret mirrorbooth – 450 euro

VREAU SA REZERV

Servicii suplimentare

Ora suplimentara +50 euro

Guestbook +20 euro

O singura fotografie/print + 50 euro

Stick usb personalizat +20 euro

Plicuri personalizate pentru fotografii + 20 euro

Folie magnetica pe toata suprafata fotografiei 0,30 euro /bucata

Personalizare cabina prin colantare + 100 euro

VREAU SA REZERV

Fum greu pentru dansul mirilor

Vintage Booth aduce cea mai noua tehnologie in materie de fum greu , o reactie obtinuta intre CO2 si H2O prin care producem nori albi plutitori - o imagine de poveste .

Ideal pentru dansul MIRILOR.

VREAU SA REZERV